tuoppeja

Runoilija Prettybullettwo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Illan ja aamun välillä kadotin itseni. En tiedä kuinka. Jatkan siitä mihin loppui tietokonehelvetti. Prettybullet ampuu taas!
 

Seitsämäs päivä
tasoittavaksi yksi olut
sanoin vain yksi.

Ilta meni
konttaus kotiin
varmistus sydämen toimivuudesta
se pumppaa heikon nopeaa
se tarvitsee siteen
se valuu kuukautisia ja loppuja.

Ilta meni
nyt minulla on uusi tuoppi ja uusi
ihastus,
ihastus joka saa lentämään matolla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot