Keväinen herätys

Runoilija mimoosa52

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaalia isoäitieni peruja runoja kirjoittaessa. Runot merkitsee minulle päivien iloa tai surua. Runojen sisältö kuvaa minua miltä minusta siltä hetkellä tuntuu. Kirjoitan myös ystävilleni kortteihin tms. runoja ihmisen tuntemuksen mukaan.
Saan myös voimaa toisten runoista.
 

Hieraisen silmiäni aamuisen auringon säteen kutittavat poskiani.
Vielä hetkeksi vedän peiton korvilleni,
vaan jokin pitää minut hereilläni.
Joku tönii peiton kulmaa ja sitten näykkii varpaitani.
Hei emäntäni on aika nousta ylös
katsomaan kun luonto herää
eikä nukuta nyt enään
tässä hetken vierelläsi vielä kehrään”.
Siinä hetki lämpöisessä viereeni kaikki
karvatassut pehmoiset saan,
jotka raihnaista kroppaani lämmittää
hyvän mielen tälle päivälle virittää..
Siispä venytellään yhdessä
kömmitään tästä ylös ja ulos
nuttua ylle sekä alle kirpaisu pihamaalle
hetkeksi piipahtamaan luonnon kauneutta katsomaan.
Pientä onnellista hetkeä on elämä täynnä
kun nämä eläimet antavat voimaa tällekin päivälle.
Tässä on hyvä olla
nautin siis vaikka kissojen kanssa
naukumista keväisellä kuutamolla.
On suupielissä nauru kellä
tämä kertomus tuli tässä ihan vaan päiväsellä.

Selite: 
Eläimet ovat suuri voimavarani sairauksieni ottaessa liian suuren otteen elämässäni. Kipu ei ole mukava vieruskaveri :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot