matoonkoskija

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 


sormista syötin syntinen tuoksu
pyyhittävä parhaaseen farmariin
heittää koukku kuhisevaan kala-altaaseen
ylpeänä pyrstöstä nostaa
pulleana pyristelevä taavitsainen
kopauttaa tauolle tajuntansa
vuolla vastasuomuun kupeiltaan
parhaat jutut, kiiltävin kutu.

pyöräyttää peto pyyhkeeseen,
paeta pyöräillen paikalta
vietävä vapaana vellovaan
erotessa kerrottava parhaani rakastin

palaa pian,
palaa mun runoni luo!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot