kello

Runoilija Heatset Luotijuna

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 



ei oo häppee (ain't happen)

huomata tulleensa huijatuksi

jos se on tehty todella taidokkaasti.

Tunteella.

helkkari,

se on imartelevaa!





Heatset Luotijuna 2007-2019








 


 




 

 

 



 








 
 


 
 



pikku pojan kädestä kasvaa kukkakimppu.

se ahmii purukumia se poika
jotta oikeanlainen tarra tytölle antaa
ei osaa laulaa kauniisti se poika,
 
punasetoliresooritjahopiastapislaipiippu

mutta iltaisin se keksii väreille uusia nimiä
ja sen omasta pikku mielestä
se kimppu on kovin kaunis.





 
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty