Minkä tähden

Runoilija jonahi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikki etsii toisiaan ja eksyy itsestään."
 

Jäin seisomaan keskelle kesää,
kun sinä jatkoit poispäin
niistä läpipuhutuista öistä

Puiset rappuset pimeässä,
tyhjät oluttölkit
kesäkuun lämpimimmässä sunnuntaissa
Epävarmuutta tihkuvat tekstiviestit,
joihin en vieläkään
ole saanut vastausta

Minun ei tehnyt enää mieli
siteerata Pikku Prinssiä
Tiesin muutenkin tulleeni kesytetyksi,
mutten sitä, minkä tähden

On ollut vuosikymmenen
sateisin kesä

Selite: 
Heinäkuulta 2008, löytyi arkistoista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot