Alku - piste - alku

Runoilija jonahi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikki etsii toisiaan ja eksyy itsestään."
 

Maailmankaikkeus suree kanssani
täyttymätöntä rakkautta,
joka liimaa minut umpeen
toisilta vuoden päiviksi
ja kasvoille kaipuun rypyt

Niitä liattuja vuodevaatteita
puhtaimpia hylättyjä tunteita
ja värisevää energiaa, sitä
suun kiinni pitävää katumista
mahdotonta hänenkään omistaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot