Muisto

Runoilija GlassTear

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noo.. ei oo oikeestaan mitään kerrottavaa.
 

Muistin rajalla
Häälyy jotain unohdettua
Pois pyyhittyä
Vuosilla kulutettua
Liian kipeää
Muistettavaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Pidin todella näistä sanoista ja koko runosta.

Tuollaisista muistamattomista muistoista muodostuu outo taakkamme.

 

Käyttäjän kaikki runot