Korkkiruuvi

Runoilija GlassTear

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noo.. ei oo oikeestaan mitään kerrottavaa.
 

Toisen omaa
Merkittyä
Punaisella kynällä
Piirrettyjä sydämiä

Paperilla
Pelkkää tyhjää
Karanneita sanoja
Turhautuneisuutta

Tylsyyttä
Leikitäänkö?
Päätöntä juoksua
Vailla sääntöjä

Soudetaan
Ja huovataan
Kilpailua
Nopeammin

Yhteen paikattu
Vesiliukoista
Happosateessa
Kuollaan vielä

Tanssitaan taas
Sairasta tangoa
Vesilätäkössä
Ilman vaatteita

Veri himoaa
Kiellettyä
Kaunis kielesi
Puren irti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot