Sydämet

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Sydämiä on pieniä ja suuria
Kultaisia sekä mustia
Täynnä rakkautta tai tunteettomuutta.

Kuinka valita tai tehdä itselleen omanlaisensa
Kuinka tuntea se paikka johon kätkee salaisuutensa
Miten löytää se paikka johon piilottaa oman onnettomuutensa

Miten tuot kaksi tuntematonta sydäntä yhteen
Kuinka varmistaa, ettei oma sydän huku tyhjyyteen.
Entä miten viedä se siihen hetkeen niin kovin rakkaaseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää ja kaunista, hyviä kysymyksiä

 

Käyttäjän kaikki runot