Lopetus

Runoilija Razorbladekiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvostelut _todella_ tervetulleita.
 

Miten mä tein tän tilanteen
Kuinka sain kaikki luotain lähteen

En saa vastauksia mistään
En enää tiedä miten suhtautua elämään.

Parempi olis jos mua ei ois
Haluan kaiken pahan menevän nyt pois

Haluan lopettaa tän tähän
Haluan pyyhkiä pois tän hyvän mutta vähän

Ei mulla oo enää paikkaa täällä
Ei oo enää merkitystä tällä elämällä

Haluan kadota
Syvempiin uniini pudota

Päästä ikuiseen rauhaan
Missä mua ei enää satuta kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, mutta tuskaisen kuuloista tekstiä.
Itse olen ajatellut samalla tavalla ja tuntuu kun olisin löytänyt tästä jotain samaa omien ajatuksieni kanssa. Kiitos kun sain lukea.

 

Käyttäjän kaikki runot