Kaipaan sinua aina

Runoilija zingzong

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka aamu kun herään,
ajattelen sua.
Ennen kuin nukahdan,
ajattelen sua.
Vielä unessanikin,
ajattelen sua.

En tarvitse sinua elääkseni,
mutta ilman sinua elämäni on tyhjää.

Kaipaan
kosketustasi,
tuoksuasi,
täyteläisiä huuliasi,
tapaa jolla osoitit rakkautesi
ja kuuntelit minua.
Kaipaan sinua.

Kadun etten saanut sanottua
kuinka rakastan sinua.
Olet poissa elämästäni,
en vain hyväksy sitä.

Kadun etten pääse eteenpäin ilman sinua.
En kykene osoittamaan rakkauttani muille kuin sinulle.
En hyväksy todellisuutta

Toivoisin tapaavani sinut ja voisin sanoa,
rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot