Runo rakkaalle

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Kun hymyyn kääntyy huulet nuo,
tunnen kuinka se hymyn omillekkin luo

Katson silmiisi kiiltäviin,
on niiden väri kiehtovin

Vihreä ja sininen,
värit ovat mun rakkauden

Tunnen kuinka perhoset vatsassa liitelee,
halu suuri syttyy kun sua suutelee

Onnellinen voiko tää pieni neito olla,
kun saa vierelläs tallustella

Joka sekuntti kun luotas olen poissa,
huomaan ikävä mua raastaa

Vaikka runo tää susta on imelää,
tunteistain se kertoo poistaa ikävää

Suukon sulle annan,
halaan ja kosketan

Noita sinivihreitä silmiäsi katson ja tiedän sen,
on tää tunne molemminpuoleinen

Selite: 
Kirjoitin poikaystävälleni tämän runon lahjaksi.. :3 Tykkäsi tosi kovasti ja sen huomasi kyllä jo naamastakin :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot