Hyvästi jää rakas..

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Lepoon sinut päästimme,
hyvästit sinulle jätimme.
Vaikka tiedän se sinulle parempi oli,
silti tuntuu kamalalta huomata sen olevan ohi.
Yhteinen taipaleemme oli pitkä,
kunnes huomasin sen olleen liian lyhyt.
Olisin halunnut sinut vielä luonani pitää,
mutta se ei olisi ollut rakkautta.
Joskus on vain päästettävä irti,
niinhän sitä sanotaan,
silti sinua kaipaan.

Kärsimyksistäsi pääsit,
rauhaan ainaiseen.
Kuitenkin arvet sieluuni jätit,
kun siirryit taivaaseen.
Vaikka se satuttaa,
olen samalla onnellinen.
Viimeiset elosi,
sain olla lähelläsi.

Ei se olisi ollut elämää,
jos olisin antanut sinun kitua,
päivät yöt vain maata,
tietäen ettet siitä nouse.
Nyt pääsit takaisin jaloillesi,
kävelet pitkin kuunsiltaa.
Toivottavasti minuakin kaipaat,
siellä jossain missä ikinä oletkaan.

Selite: 
Olimme yhdessä nämä 18 pitkää vuotta, nyt kuitenkin jouduin sinut laskemaan emäsi ja kaverisi viereen.. Muistosi säilyy luonamme aina <3 Hyvästi Misu, jään sinua kaipaamaan perheeni kanssa </3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot