Pelkään

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Minua pelottaa,
kun katson sinun hoiperrustasi.
Silmiisi kun katson,
tunnen kuinka pelko sydäntäin kirpaisee.
Silitän sinua,
suloisesti minulle kehräät..
Tunnen takkusi,
pitäisi leikata nekin pois..

Rakas,
pelkään että lähdet,
kun lähdet,
minun sydämeni särkyy..
Silitän sinua,
huomioin sinua,
ruokin sinua,
rakastan sinua..
Muuta en voi tehdä vuoksesi..

Kyynel vierähtää poskelleni,
halaan sinua kovasti.
Karvasi kutittavat,
kun haistelen tuoksuasi.
Vihaan kalan hajua,
mutta sinulle se sopii..
Sinussa minä sitä rakastan..

"Ole kiltti äläkä jätä minua vielä yksin.."

Selite: 
Pelkään menettäväni sinut.. oman rakkaani, oman tukeni.. ihanan karvapalloni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

nyt vaan antaa rakkautta täysillä ku viel voi..hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot