Jäisit

Runoilija BlueRose

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö joka rakastaa runoja ja lauluja. Ystävät, perhe, sukulaiset ja eläimet lähellä sydäntä. Suhteessa ihanan miehen kanssa <3
 

Ole kiltti ja jää,
vaikka sinun täytyisi lähteä.
Ilman sinua kuihdun erämaassa,
täällä ilma sinua,
olen kuin kukka ilman vettä.

Jos vain jäisit,
tekisit minut onnelliseksi.
Itken,
miksi luokseni jäädä et voisi.

Sinun täytyi mennä,
mutta muista se,
sydämessäni olet ikuisesti..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot