Sinä teet joulun

Runoilija Tautau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Would sure break my heart, if I had one.
 

Hyvää joulua ja suljettu autonovi
pihavalot ja palava savuke
Askeleet ovelle ja katse pihatielle
hymy katuvalolle ja lunta ovimatossa

Tunnelman keskellä yksin
sinä odotat minua huomenna
vahdin ovea
tulisit jo kotiin

Palava kynttilä ja tulitikku
kuusen alla lahjanauha
Kuva sinusta yöpöydällä
puun latvassa on tähti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo:) ja niin, hyvää joulua :)

nääätti runo, siis tosi nätti! ja Hyvää Joulua :)

Haikea ja upea!

kaunis runo:) ja niin, hyvää joulua :)

nääätti runo, siis tosi nätti! ja Hyvää Joulua :)

Haikea ja upea!

 

Käyttäjän kaikki runot