Yhä elossa

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Vaikkei ole ruumiisi täällä,
henkesi on.
Yhä näemme kasvosi,
hymysi.
Muistikuvista olet rakentunut.
Harha olet vain,
suruni ja tuskani aineellistuma.
Muistoissamme elät,

ikuisesti.

Selite: 
Siskoni muistoksi
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta, koskettaa

 

Käyttäjän kaikki runot