Rajalla

Runoilija Aamunkoi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siipeni eivät koskaan kanna, putoan, putoan ja putoan
 

Vuoksesi olen täällä,
jossakin hulluuden ja raivon rajamailla.
Viimein täyttyi mittani,
sinun naurustasi,
sinun pilkastasi.
Muistot menettivät merkityksensä,
tahdon vain päästä eroon.
Asiaa yhtä vain toivon,
katoa elämästäni.
Liian väsynyt sinuun jo olen.

Selite: 
Viimein sait mun mittani täyteen, mä en jaksa sua enää, mee pois mun elämästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot