Huolisitko mut

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huolisitko mut
huolimatta huolimattomuudestani
ja huonosta huumorintajusta

Huolisitko huolimatta huomionkaipuustani,
ja huolimatta huomisista

Huolisitko jos huomauttaisin
sun turhista huolista

Huolisitko vaikka unohtaisin
sua huomenna huomioida

Huolisitko mut humalassa,
kun humallun sun seurasta

Huolitko mut huolehtimaan susta
kun huominen näyttää huonolta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan rehellinen ja hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot