Nimetön

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään mä muistin
miltä sun iho tuntui
aina aamuisin.
Miltä se tuoksui
aina pakkasen jäljiltä,
ja kuinka inhosit mun jääkylmiä käsiä
vasten sun luisia kylkiä.
Muistelin sitä parransänkeä,
joka pisteli aina kun pussattiin.
Ja sitä hetkeä
kun vaatteet päällä suihkussa istuttiin.

Tänään mä muistelin, kuinka joskus sua kaipasin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot