Salmiakkipilviä

Runoilija Mansikkasuklaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astun ulos säähän kylmään,
mun ajatus alkaa nopeesti lentää.
Katselen mustia salmiakkipilviä,
mietin maistuiskohan ne hyvältä.
Ja entä pilvenhattara vaaleenpunainen,
onko kenties mansikanmakuinen?

Sit pakkanen nipistää mua poskesta,
se kieltää tyhmiä haaveilemasta,
ja muistuttaa julmasta maailmasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot