Tuska

Runoilija Lehis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yön pimeinä tunteina kerrot kuinka vaikea olen.

Kerrot, kuinka paljon virheitä teen...
Kerrot, kuinka väärin elän...

Taas tuo tuttu paino rinnassani.

Ajaudun yhä syvempiin vesiin.
Tuska painaa minut yhä syvemmälle.

Voi kumpa onnistuisin, tekisin kaiken oikein.

Ojentaisit kätesi ja nostaisit minut pinnalle.

Kunnes taas uppoaisin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot