Istun ja Odotan

Runoilija Lehis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän ettet tule
Et illalla, et aamulla

Tähdet ovat kumppanini,
tähdet ovat peilini

Tähdistä saan lohdun,
kun odotan...

Tähdet sammuu, aamu saa

Vaivainen hymy kaareutuu
Tiesin en sinua nää

Mut miksi valvon yöt, miks aamua ootan

Siks et kerran elänyt sen oon,
aamun kauneimman

aamun kajo punertavana,
aamun kaste varpaissani

linnun laulu,
sinun uninen tuhinasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä,koskettava....

 

Käyttäjän kaikki runot