Olla tässä

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin kuoleva vanhus
paratiisiin päästyään

en katso eteenpäin
vaan ympärilleni
enkä tunne enää tuskaa
vaan rauhaa siitä
että olen kaikkialla
kaikessa
enkä missään

nuori ruumis
vanhassa sielussa

katseen kirkkaus
tässä hetkessä
sydän ikuisuudessa 

olla yhdessä
ihmisyydessä

syntymässä
kuolemassa
ajattomuudessa
tuntemattomassa 

kun ei tarvi enää olla etsimässä
voi hengittää

ja olla tässä
sillä vähässä
mutta tärkeässä
piilee hyvyys elämässä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän ilo ja rakkaus ovat tärkeimmät asiat maailmassa <3
Upealla tavalla saat heräteltyä lukijassa ajatuksia hetkessä elämisestä. Hieno runo!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot