Teräsnahka

Runoilija Dumas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puolihuvikseni runoilen. Ja runoista sananen : - en usko fontin vaihdoksiin, kursiiveihin tms, osaisin kyllä vaadittavat tagit, mutta runon pitää olla "pätevä" missä tahansa muodossa. - Jos ulkoasu, sen viimeistelemättömyys iskee silmään, keskity sisältöön, niin minäkin teen ;D Antoisia lukuhetkiä, pudotathan arvostelun luettuasi!
 

Metal Gear Solid on vartesi
Tiukka mutta notkea
Tartun sinuun, vastaat kosketukseeni
Pidän sinusta kiinni hellästi

Kestäisit kovemmankin kosketuksen

Halukkaasti avaudut kun pyydän
Leukasi odottavat uhriaan
Taitan sinusta enemmän auki
Avaan sinut koko maailmalle

Tylsää ja terävää
Sitä on sisälläsi
Varomattomuus kanssasi tuo vain haavoja.
Olet kuin räjähdys.

Kylmä kosketuksesi,
liukas pintasi.
Välillä raajasi lukittuvat täysin.
Aina olen saanut ne aukeamaan taas.

Uskollinen.
25 vuoden suhde edessä.
Kerran petit.
Se oli kai minun virheeni.

Selite: 
Leatherman Blast. Sain veitsiterän lukituksen kerran oikeasti rikki.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot