Sinä..

Runoilija ongelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmänä talvi iltana istun huoneeni lattialla katsoen
ikkunan läpi kirkasta tähtitaivasta.
Näen tähden lennon.
Tähden lento taivaalla saa minut tuntemaan ikävän määrän.
Se saa minut muistelemaan menneitä
ja miettimään tulevaa...

Sillä sinut minä menetin mutta unelmoin
että ehkä minulla on vielä joskus mahdollisuus
pitää kädestäsi kiinni ja hymyillä kanssasi.

Unelmoin siksi koksa minä välitin ja välitän vieläkin
sinusta, ihan oikeasti. Sillä tyttö, olet kultaa kaikesta
huolimatta. <3

Selite: 
ei mikään kovi hyvä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele nousevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
ongelma tyhjää 13.1.2010 0 Runo
ongelma tunne... 2.7.2008 4 Runo
ongelma Tähti 7.4.2008 4 Runo
ongelma Sinä.. 17.1.2008 0 Runo
ongelma rakas 13.1.2010 0 Runo
ongelma kipuako? 13.9.2007 4 Runo
ongelma Kipua... 19.1.2008 0 Runo
ongelma ikävä 13.1.2010 0 Runo
ongelma aikaa? 5.8.2008 2 Runo
ongelma aika... 14.3.2008 0 Runo