Nimetön

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

Ihmisen elämässä tulee vaihe
jolloin on itse päätettävä mikä on tärkeää ja mikä ei
Aritmeettinen lukujono ei mahdu tänne
varsinkin näinä öinä
kun Michael Jacksonin luuranko istuu tuolillani

Jokainen ihminen on minulle tuhat kasvoa
Silti jokaisella on merkitys, jollekulle
Niin kuin on erilaisia hymyjä
Hänellä hieman ivallinen, toisaalta
täysin ymmärtäväinen ja naurettavan harmoninen

Minä tulen päivä päivältä onnellisemmaksi
silti kammoan tulevaisuutta
Älä tee mitään vain koska kukaan ei ole näkemässä
jos moraali on evoluution tulos
minun geenini huutavat silminnäkijöitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot