En ole itsekäs Olen aito

Runoilija harvoin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä siivoan, syön ja muistan erilaisia asioita.
 

En itkenyt kun se kuoli
Itkin kun lauloit

En nauranut kun toivoit
Nauroin kun kuolit

En toivonut sulle parasta
toivoin itselleni

En halunnut sinua
Halusin ajatuksen sinusta

En saanut ajatusta
Sain kuoleman

En itkenyt sinua
Itkin menetystä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot