Kävelen metsätietä

Runoilija otsoloveannika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen, fiksu ja välillä ihan hassu. Mun paras kaveri on sonja olen myös sosiaalinen runojen kirjotelusta on melkein tullut minulle joka päiväistä ei ihan mutta melkein
 

Mä kävelen
aamulla varhain
kapeaa metsätietä.
aurinko porottaa
lämpimästi
ja kaikki
varjot peilautuu
ruskean tummaan
hiekaan.

Selite: 
idea tuli ehkä siitä kun kävin tänään aamulla ulkona metsässä kävelemässä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on hieno tunnelma<3

tää on oikeesti hyvä

"ja kaikki
varjot peilautuu
ruskean tummaan
hiekaan."

Kuule Annika :o
Tuo kohta on hyvin upea!
Pidän siitä :)

 

Käyttäjän kaikki runot