mustaa vaan

Runoilija otsoloveannika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen, fiksu ja välillä ihan hassu. Mun paras kaveri on sonja olen myös sosiaalinen runojen kirjotelusta on melkein tullut minulle joka päiväistä ei ihan mutta melkein
 

nään mustaa vaan.
mihin ne kaikki kauniit
värit ovat kadoneet mitä silloin
joskus vielä näin? onko minun
elämäni muutunut kokonaan mustakisi.
näänkö enää ikinä niitä kauniita värejä
mitä näin edessäni aina kauniinakin
kesäpäivänä? vai onko minun kaikki aurinkoisrtkin
päivät pelkää mustaa.

Selite: 
välillä vaan tutuu siltä että on kauheesti mustia päiviä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ajatus<3

 

Käyttäjän kaikki runot