Elämäni pieni piste

Runoilija otsoloveannika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen, fiksu ja välillä ihan hassu. Mun paras kaveri on sonja olen myös sosiaalinen runojen kirjotelusta on melkein tullut minulle joka päiväistä ei ihan mutta melkein
 

Elämäni pieni piste.
on kädessäni
katselen sitä
kuin oikeaa
kultaa. mietin
miksi siinä on
vain yksi
piste? siinähän
pitäisi olla monta
pistetta koska minun
elmäni on kuitenkin isompi
ja ehkä kallis arvoisempikin.
kuin yhden pisteen verran.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin... Kuinka kauan sitä oikeastaan on elänyt?
Pistää miettimään.

Mielenkiintoinen runo :) Pistää ajattelemaan, kuinka paljon elämässä on kaikkea hyvää.

Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot