Meneisyys jättää havat

Runoilija otsoloveannika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen, fiksu ja välillä ihan hassu. Mun paras kaveri on sonja olen myös sosiaalinen runojen kirjotelusta on melkein tullut minulle joka päiväistä ei ihan mutta melkein
 

Istun omassa huoneessa ja huomaan
että meineisyydestä voi jäädä pahojakin
havoja sydämeen. joista ei pääse
vältämättä kauheen helposti eroon.
mutta sitten muistan että onhan minulla
ystäviä kenelle voin puhua asiosta.
ja ystävät varmasti kuuntelevat minua.

Selite: 
en osaa sanoa mistä tämä ajatus tuli.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä!

"Istun omassa huoneessa ja huomaan
että meineisyydestä voi jäädä pahojakin
havoja sydämeen."

Aika hyvä ja totta puhut!

Kyllä minä itse henkilökohtaisesti tarkistaisin tuota kielioppia. Noi virheet kummingin häiritsee.

 

Käyttäjän kaikki runot