Minun sydämeni on sinun

Runoilija jjonspu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommenttia on aina kiva saada ! :)
 

Näkymätön,
sydämeni on.

Huomata pian saatat,
kuinka minut kadotat.

Auta, pelasta,
Syliisi minut hukuta.
Varasta sydämeni,
omi se itsellesi.

Älä kadota,
älä irti päästä.

Sydämeni,
se kuuluu sinulle,
rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloistakin suloisempi runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot