Luovuttaa ei saa

Runoilija jjonspu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommenttia on aina kiva saada ! :)
 

On monii asioi joide takii haluu vaa luovuttaa,
monii asioi minkä takii tätä elämää jaksaa.

Nii monii asioi joist en koskaa luopuis,
on asioi jotka täytyy vaa unohtaa ja
antaa niide olla ja jatkaa eteenpäi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, jollakin tavalla pidän runostasi.
Toisaalta se taas särähtää inhottavasti korvaan.
Ehkä hieman käytetty aihe, mutta asiaahan tämä on! (:

 

Käyttäjän kaikki runot