Nimetön

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 

Vittu, mä en osaa mitään
vaikken kulkisi mihinkään tai miettisi ketään
Siks en kai viitsi ees yrittää,
kaikki sanoo 'hymyile, niin linnutkin visertää'

No kerran mä sit yritin katsoa peiliin,
"hyi vittu, mee pois" eiks niin?
Oon niin yksin, että hirviökin toiseks jää
odotan rakkautta kauemmin, kuin Hachikō ikänään

Itsetunto laahaa maata,
aivan kuin minä perjantaisin kotiinpaluumatkalla
Mun päässä on enemmän melankoliaa,
kuin Pohjois-Suomessa keskellä kaamosaikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot