Olevista

Runoilija aleksitymia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There’s nothing that they can do, this city hasn’t already done/
there’s no need to be scared so i laugh in their face when they pull their gun
-Eskobar, Whatever this town
 

vaikka olisi kuinka

pimeä Kylmä

kaikista Olevista

tiedän että Sinä tulet

enkä silloin enää pelkää Mitään.

Sinä olet minun Aamuni.

Selite: 
Parhaalle ystävälleni Timolle. Lämpimin ja sydämellisin ihminen jonka olen ikinä tavannut ja varmasti tulen tapaamaankaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista,pidän.

Kun uskaltautuu tunnustamaan toisen
ihmisen tärkeyden, siinä ihmisyys kuiskaa,
lämmin sydän tuntuu.

Sen vuoksi tämä on hieno Runo!

Kaunista,pidän.

Kun uskaltautuu tunnustamaan toisen
ihmisen tärkeyden, siinä ihmisyys kuiskaa,
lämmin sydän tuntuu.

Sen vuoksi tämä on hieno Runo!

 

Käyttäjän kaikki runot