Suurin voima

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Ei ikävää saa käskemällä katoamaan.
Se jyllää sydämen sopukoissa laittaen jokaisen solun suremaan.

Ei kyyneleille voi määrärajaa asettaa,
antaa niiden tulla vaan...
kyllä ne huolet pois vielä saa ajallaan.

Itke, huuda, näytä kuinka on paha olla.
Älä silti unohda suurinta voimaa,
rakkautta!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot