Rakkautta unesssa

Runoilija lovegirl86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2007
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 21:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1986

Runot ovat minun intohimoni, elämäni... kiinnostuksen kohteeni. Tervetuloa minun maailmaani!=)
 

Näin sinut viimeyönä selvemmin kuin mitään,
sinä olit juuri siinä ja rakastin sinua enemmän kuin ketään

Tunsin sinut viimeyönä kiinni ihossani,
niin pitkään ihanasti minua halasit

Mutta kuten kaikki niin meidänkin onni loppui lyhyeen...
meidän oli pakko sanoa toisillemme jäähyväiset

Vihdoin aamun valossa tajusin että kaikki oli ollut unta,
minä olinkin rakastanut kai vain jotain olematonta.

Mutta ei se ole niin... koska en anna niin olla,
minä tiedän että olet jossain ja sinä näit minustakin unta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin ihana runo :) Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot