Enkeli

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Ei siivet enkelin kauaa kestäneet.

Likaa murheita.

Liian iso taakka.

Halusi lentää kauas pois.

Voiko sitä nähdä enää siis?

Kaikkensa antoi enkeli tuo.

Miksen siis pääse enää sun luo.

Voiko enää hymyä kirkasta nähdä?

Naurua raikuvaa kuulla.

Iloa kanssas jakaa.

Muistot kultaiset tielläni vierii.

Rauhan tunteen vierelleni kiirii.

Nyt vain tiedän sen.

On mulla enkeli iloinen.

Selite: 
Muistoja
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot