Punaiset silmät

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Silmät punaiset tulta syöksee.

Luokseen houkuttelee.

Valaisee tieni...

Salakavalasti loistaa silmät nuo.

Ilman vaaran merkkiä.

Lähestyn..

Katson..

Kaadun..

Ei kipua..

Ei pelkoa..

Nyt tiedän miltä tuntuu omistaa nuo punaiset silmät.

Sillä eihän niitä ilman kuolemaa näe eikä omista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännittävä tunnelma. Runo jättää jälkeensä kysymyksen punaisten silmien omistajasta...

 

Käyttäjän kaikki runot