Nimetön

Runoilija Devil Cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.7.2020 21:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.5.1992

 

Anna mun ottaa sua käsistä kii
ja lämmittää niitä
Anna mun pyyhkiä sun kyyneleet
kun oot itkeny
Anna mun laulaa sut uneen
että voit nukkua rauhassa
Anna mun silittää sun päätä
ja toivoa vaan sulle kaikkea hyvää.

Selite: 
Lämpöö ja hellyyttä
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :) Eiköhän se joku anna, kun noin nätisti pyytää.

voi kun tarviis just jotain tämmöstä<3

 

Käyttäjän kaikki runot