se joka olen ja pysyn...

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Sä annoit mulle elämän yhdessä toisen ihmisen kanssa.
Älkää yrittäkö ottaa sitä minulta pois.

Eräässä elokuvassa mies sanoo pojallee; "Elämän ole sinulle antanut, ja voin ottaa sen myös pois."

En ikinä voisi tehdä sitä kenellekkään, enkä halua että kukaan vier toiselta elämää pois.

Siksi olenkin yrittänyt olla sinulle sellainen kuin haluat minun olevan. En vain ole onnistunut siinä vielä.

Pelkään ystäviäni, ja et puhu heille.
he luulevat sinun vihaavan minua, kun et juttele. Olen kyllä kertonut että sinä olet erilainen kuin muut.

Miehethän eivät kuulemma tunnetusti osaa puhua asioista.

Mutta isäni on erilainen, hän ei turhia puhele vaan puhuu aina aiheesta.

Hän huutaakin minulle vain jos olen tehnyt jotain vastois hänen toiveitaan. Hän ei ole mikään siveyden enkelikään, mutta ei ihan pikku pirukaan.

Hän ei turhaan säätele voimiaan vaan joskus saattaa vahingossa satuttaa. Mutta osaan antaa hänelle anteeksi. Olen hänen vertaan ja lihaansa. Tiedän että häneenkin sattuu kun hän satuttaa minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä tekstissä on enemmän tarinaa kuin runoa, mikä ei missään nimessä ole paha asia. mielyttävää luettavaa ja ajatuksia herättävä. tässä on paljon hyvää.

 

Käyttäjän kaikki runot