Nimetön

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Jokainen räjähdys tekee uusia ihmisiä,
jokainen suudelma tekee uusia rakkauksia.

Miksi sitten maailma ei koskaan ole onnellinen,
ja miksi maailma on tyhjenymässä?

Jos jokainen suutelemasi suudelma tekisi sinut onnelliseksi, olisitko onnellinen?

Minä en olisi, koska kaikki suudelmat ei osu siihen haluamaansa kohteeseen.

Selite: 
siis ei taaskaan kerro itsestäni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot