Mielessäin...

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Kun annoin sinulle suukon.
Sä kutistuit mun silmissä,
ja muutuit tomaatinpunaiseksi.
Sanoin sinulle pari sanaa,
sä vaalenit ja suurenit.
Suutelit mua suoraan suulle,
ja mä sanoin ne sanat uudestaan,
tällä kertaa vain mielessäni.
Ne sanat ovat:
Rakastan sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot