Sinulle...

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Sinuun tutustuin ekan kerran kun olit varattu.
Ystäväni kanssa seurustelit, itsekkin silloin varattu.
Viime viikolla sun kaa aloin jutteleen.
Tunteja puhelimessa puhuttiin, kaverini reaktiota pelättiin.
Perjantaina tavattii ja toisiamme halattiin.
Siinä suukotkin kymmenet vaihdettiin.

Sinuun olen vain niin kauheen ihastunut, kumpa saisin sinun kanssa olla ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot