ero

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Tuska kasvaa,
se kasvoi kasvamistaan kahden viikon ajan.
Perjantaina olo oli hyvä,
kun sinut näin.
Viesti illemmalla tuli,
minut siinä jätit.
Vaikka olit juuri sanonut mulle että rakastat.
Mutta tunteesi muutui ja nyt mua vihaat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot