Liian monta palaa

Runoilija KisuMisu17

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se minkä omistan nyt, omistan toivottavasti vielä huommennakin.. <3 <3
 

Tuska kasvoi ja kasvoi, petoksesi on edelleen mielessäni.
Se oli suurempi tuska kuin se minkä olen kokenut,
ja myöhemmin olen tuntenut iskut hennompina.
Ihan kuin sydämeni olisi turtunut.

Mutta ei se ole, se yrittää vieläkin koota suuren suurta palapeliä. Tuntuu että en ikinä saa sitä valmiiksi.
Jos minulla olisi mahdollisuus päästä käsin sitä kokoamaan.
Olisin parin vuoden kuluttua valmis.

Se tilanne milloin sydämeni hajosi oli kaoottinen.
Kyyneleet valui silmistäni, tuska nousi sydäntäni kohti.
Aina vain ylemmäs ja ylemmäs.
Opettaja kehotti nostamaan paperit lattialta.
Silloin se kuului. Maailman pelottavin ääni.
En halua teidän kokevan sitä. Ihan kuin joku olisi potkaissut minua suodaan sydämeen.

12 palaa siitä meni paikoilleen maanantaina,
10 taas hajosi samana päivänä.
2 jäi jäljelle mutta niitäkään ei enää ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot