marraskuu

Runoilija varaslähtölaukaus

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pyyhkeen päällä hiukset
on päivään asettuneet

tuulen suunnan tunnen
tuon tutun suolaisen

liikkeessä rantahiekka
jää varjoon varpaiden

on helle heinäkuu
heitä voltti ja mukaan tuu

Kesä tuo sen mielessä

keväisen toukokuun
touhuissa

ei mikään pielessä
herään
on marraskuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot