Nimetön

Runoilija ScorpioLpr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2007
Viimeksi paikalla: 18.11.2019 0:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makuuhuoneen ikkunaan
huurtunut rakkaus

katoamassa

Aamukasteen kirvellessä
iholla

Perhosen siiveniskun
arvet satiinilakanoilla

Valkean yön
loputon syyllisyys
Kaikessa siinä tulessa

Me
sammutettiin
yksinäisyyden
aurinko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikeita kielikuvia. Etenkin nuo perhoset ja satiinilakanat. Uppoaa.

Upeaa tekstiä.

onnistunutta sanojen käyttöä, kaunista

Kaunista mutta toisaalta niin surullista tekstiä, pidän runossa käytetyistä vertauskuvista.

Upea! Mahtava!

Hieno.

Mielenkiintoisista mielikuvista täyttyy pää tätä lukiessa. Kiitoksia hienosta runosta, jään miettimään tätä vielä joksikin aikaa..

kaksi viimeistä ihan must, kuuntelen kaija
k:n kappaletta koruton, suosittelen!

VAU!
yössä yksinäiset kaksin, ei heitä toiset
huomaa, missään ei näy, kello käy

Todella hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot