Kuiskaus

Runoilija Jane Doe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuule kun kuiskaan,
tunne henkäys ihollasi.
Matkojen päästäkin,
tuon pienen viestin.

Unelmissani kaikki on mahdollista,
elämä meidän niin kaunista.
Ajan tuskainen harso käärii minut vaippaansa,
usko huomiseen elää kuitenkin toiveissa.

Selite: 
Odottavan aika on pitkä :) Mutta mikäs tässä runoillessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista :)

kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot